Så säljer vi batterier

Industribatterier

Kundfokus är ett ledord i hela vår verksamhet. Vi är en marknadsorienterad organisation med säljare och produktspecialister som har tätt samarbete direkt med marknadsledande tillverkare.

För oss är det viktigt att bygga långvariga och nära relationer med dig som kund för att snabbt och effektivt erbjuda rätt produkt.
Våra säljare tillbringar större delen av sin tid hos kunder, sätter sig in i aktuell verksamhet och behov samt föreslår anpassade lösningar för varje applikation.

Genom vårt breda produktsortiment ges du möjligheten att optimera batterivalet efter kravbild, vilket säkerställer anläggningens drifttid. Med ständig produktutveckling och sökande av nya tillverkare kan du som kund vara trygg i att dina framtida behov uppfylls.

 

Startbatterier

Vår ambition är att vara en helhetsleverantör med högt ställda krav på sortiment, kvalitet, logistik och utbildning. Med Yuasa som en av världens största tillverkare på batterier, har vi tillgång till ett sortiment som täcker behovet för bil-, mc-, och lastbilsbruk.

Vi har ett tätt samarbete med våra kunder och gör en gemensam plan för utbildningsintervaller för att öka batterikunskapen och hjälpa slutkunderna att välja rätt batteri för varje behov.

Prestanda i fokus

Över 90 % av alla nya motorcyklar är originalutrustade med ett Yuasa-batteri, mycket på grund av Yuasas höga tillförlitlighet och prestanda. Även i många av dagens nya bilar och lastbilar är deras batterier originalmonterade.

Exempel på kända fordonstillverkare som har merparten av Yuasa-batterier i sin produktion är: Honda, Subaru, Mitsubishi, Toyota, ISUZU, Suzuki, Hyundai, Mazda och Nissan men även tillverkare som BMW, Ford, Mercedes och GM har modeller med Yuasa-batteri.

Under hösten 2013 uppdaterar Yuasa alla modeller av startbatterier till bilar och lastbilar. Sortimentet breddas och alla standardmodeller tillverkas nu med kalcium/kalcium-teknik för ökad kallstartseffekt (CCA).

De flesta batterier utrustas också med en laddindikator så att man kan se batteriets status.

Enkelt val av batterier

På vår hemsida finns nu en sökfunktion för registreringsnummer och bilmodell vilket ger ytterliggare förutsättningar att serva våra kunder.

Utbildning för bästa service

Batterier är en färskvara och är beroende av rätt omvårdnad för att prestera maximalt. Vår målsättning är att utbilda verkstäder och återförsäljare så att deras kunder ska få rätt kunskap om sitt batteribehov.

Instrument som förenklar

Yuasas batteritestare är ett utmärkt sätt att erbjuda kunder batteristatus vid t.ex. en service.
Yuasa har även ett konfigurationsverktyg för batteribyte som behövs i flertalet nya bilar för programmering av att ett nytt batteri installerats.