Yuasa Yuasa
2019-08-31

YBX Super Heavy Duty - Ny serie lastbilsbatterier från Yuasa

YBX Commercial Range
Yuasa har nu lanserat sitt helt nya sortiment av lastbilsbatterier - YBX Super Heavy Duty. I sortimentet finns finns fyra olika serier och kommer att vara tillgängligt för leverans under november 2019.

YBX-serien erbjuder en av de mest kraftfulla batterierna på marknaden och är baserad på den marknadsledande YBX-serien för personbilar. YBX-serien kommer med tiden att ersätta den nuvarande Cargo-serien. Sortimentet innehåller tre serier av konventionella vätskefyllda batterier och en serie av EFB-batterier (Enhanced Flooded Battery).

Yuasa batterier för tunga fordon är redan mycket uppskattade av ledande tillverkare av tunga fordon som kräver det allra bästa. Det nya sortimentet har utvecklats för att möta de ökande kraven på prestanda hos dessa tillverkares fordon.

Med den allra senaste tekniken och säkerheten är samtliga batterier av OE-kvalitet och med dess avancerade konstruktion blir batterierna de mest pålitliga som Yuasa någonsin har producerat.

OBS! Det nya sortimentet kommer att vara redo för leverans under november 2019.

YBX7000
YBX7000

YBX7000-serien är premiumvalet för dig med höga krav på effekt och passar bra för fordon med start/stopp-funktion. Tack vare EFB-tekniken ökas livslängden på batteriet och är därför väl lämpad för fordon med regelbundna övernattningar i fordonet. Batterierna är slutna och underhållsfria (SMF).

YBX5000
YBX5000

YBX5000-serien är framtagna för fordon med höga krav på effekt och passar bra för regelbundna övernattningar. Passar även bra till fordon med bakmonterade batterier.

YBX3000
YBX3000

YBX3000-serien är väl lämpad för fordon med normala krav på effekt och där enstaka övernattningar sker.

YBX1000
YBX1000

YBX1000-serien är underhållsfria med lättåtkomliga pluggar. Passar fordon med små effektbehov.

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

075-242 43 00

Skicka e-post