Studer

Studer Innotec
Studer Innotec grundades 1987 av Roland Studer och är ett ISO-certifierat företag som utvecklar och tillverkar växelriktare, kombinerade växelriktare/regulatorer samt MPPT-regulatorer för solenergi. All tillverkning sker i Schweitz.
Innovation och pålitlighet
Studer Innotec är Schweitziskt företag som värnar om den schweitziska kulturen angående innovation, kvalitet och pålitlighet. All utveckling, tillverkning och testning sker i Sion, mitt i de Schweitziska Alperna. Studer har full kontroll över hela produktionskedjan vilket ger den kvalitet och pålitlighet som schweitziska produkter är kända för och är den enda tillverkaren som erbjuder 5+5 års garanti på sin produkter.

En bra investering
Studers produkter är utvecklade för att vara pålitliga, ha en lång livslängd. Produkterna kommer med 5 år garanti och kan föväntas fungera lika bra som dag ett under lång tid. Ju längre livstid en prosukt har, desto bättre investering är det!

Erfarenhet och hållbarhet
Studer Innotec har funnits i över 30 år och är hägivna att skapa högkvalitativa solenergiprodukter för off-gridmarknaden. I dag är hundratusentals Studer-produkter i drift världen över och användarna kan inte bara vara säkra på att produkterna levererar utan även på Studers support över tid.

2020 fick Studer "The Solar Impulse"-certifikatet, som delas ut till de 1 000 mest kostnadseffektiva lösningarna för att bibehålla en bra miljö.

Företagsfakta

  • Grundat 1987
  • Tillverkning i Sion, Schweiz
  • Mycket hög kvalitet
Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat