Detta är Batteripoolen

Det lilla bolaget med de stora möjligheterna

Det lilla bolaget med de stora möjligheterna

Batteripoolen är en flexibel aktör som växer stadigt. I samverkan med våra partners erbjuder vi en unik produktbredd och kompetens. Vi strävar alltid mot att utveckla service och erbjudande för att kunna växa vidare på den svenska marknaden med alltfler nöjda kunder.

Batteripoolen ingår i OEM International AB, som är en av Europas ledande teknikhandelskoncerner. Det ger oss kraft och kapacitet att hålla vad vi lovar och även överträffa marknadens förväntningar.

Vi vill fortsätta växa - din framgång är vår drivkraft.

Smarta produkter som marknaden vill ha

Smarta produkter som marknaden vill ha

Förändring och utveckling är det enda konstanta. Därför har vi på Batteripoolen ständigt blicken mot horisonten och öronen mot rälsen. Som vår partner är du den första som får ta del av innovationer och smarta lösningar som vi även kan förädla efter behov.

Vårt långsiktiga och nära samarbete med tillverkarna innebär att vi kontinuerligt utvecklar vårt sortiment genom att ge tillverkarna värdefull återkoppling kring våra kunders behov och önskemål.

Utvecklingen inom batterier och strömförsörjning är snabb och vi har därför högt fokus på att lära oss mer om framtidens teknologi och förstärka vårt sortiment med konkurrenskraftiga produkter.

Vi ger dig dagens lösningar och morgondagens möjligheter.

Hög kompetens och drivkraft

Hög kompetens och stark drivkraft

Batteripoolen består av ett unikt team med olika bakgrund, erfarenhet och ålder. Detta skapar en trygg miljö där kunskap, nyfikenhet och nytänkande står i fokus.

Hos oss hittar du så väl unga, drivna medarbetare som erfarna och djupt kunniga personer som känner marknaden och produkterna utan och innan. Tillsammans kompletterar vi varandra och delar våra kunskaper och erfarenheter för att du som kund ska få den hjälp du behöver.

Vi på Batteripoolen är hängivna vårt jobb och är alltid laddade att hjälpa dig!

Ledande tillverkare

Våra tillverkare är specialiserade inom sitt område och ledande inom sin bransch.

Genom att vara tillverkarens lokala organisation i Sverige, med fullt ansvar för all försäljning, kan vi erbjuda ett unikt sortiment med över 2 000 lagerförda artiklar från mer än 15 ledande tillverkare.

Kunniga produktexperter

Våra produktexperter jobbar nära tillverkarens organisation och har ofta ett samarbete direkt med tillverkarens utvecklingsavdelning.

Våra produktexperter har djup kunskap om hela eller delar av vårt sortiment och hjälper mer en gärna dig som kund att hitta rätt produkt efter dina behov.

Engagerade säljare

Våra säljare lägger stor vikt i att besöka dig som kund för att på plats bygga en personlig relation och för att förstå dina unika behov. Tillsammans med tillverkarna och våra egna produktexperter arbetar de sedan för att alltid hitta rätt lösning till just din applikation.

Hjälpsam kundsupport

Vår kundsupport är alltid beredda att ge dig bästa tänkbara service. De svarar på frågor rörande leveranser, priser eller frågor av enklare teknisk karaktär. De hjälper dig även självklart med att lägga en beställning hos oss.

Sveriges grönaste batterilager?

Sveriges grönaste batterilager?

Solenergi är en del av vår vardag och vi vill leva hållbart och som vi lär. Därför är taket på vårt centrallager i Tranås täckt med 780 av de solpaneler vi lagerför som tillsammans årligen levererar över 55 000 kWh ljus och kraft. Resterande energi kommer från lokalt producerad bergvärme och vattenkraft.

Vi söker ständigt nya leverantörer och hållbara lösningar.

Ladda hem företagspresentation

Ladda gärna hem vår digitala företagspresentation (PowerPoint).

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat

Batteripoolen sortiment

Välkommen till Batteripoolen AB!

Batteripoolen AB är en nordisk distributör av kvalitetsbatterier, solenergiprodukter och tillbehör.  Vi förser ert företag med allt från stationära och traktionära batterier till start- & förbrukningsbatterier.

Via denna sida levererar vi endast till registrerade företag, så är du privatperson så hänvisar vi dig istället till vår konsumentsida eller någon av våra återförsäljare.