Dolphin Charger

Dolphin Charger
Med sitt eget team av ingenjörer konstruerar, tillverkar och distribuerar Dolphin Charger™ ett komplett sortiment av robusta och intelligenta laddare och omvandlare för den marina marknaden: AC/DC-batteriladdare, DC/DC-boostrar, DC/AC-omformare/laddare med mera.

Dolphin Charger™ levererar effektiva och pålitliga standardprodukter samt avancerad anpassad utrustning. De verkar genom ett världsomspännande nätverk av 40 B2B-distributörer i över 25 länder och tjänar mycket aktivt OEM- och ODM-segmentet.

Deras marina sortiment innehåller allt från produkter för fritidsanvändning (segelbåtar, yachter) till semiprofessionell och professionell användning (katamaraner, superyachter, handelsflotta, pråmar, service- och passagerarbåtar, tunga arbetsbåtar, militära fartyg, kajkranar).

Dolphin Chargers

Företagsfakta

  • Grundat 1996
  • Huvudkontor i Frankrike
  • Ca 200 anställda
Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat

Batteripoolen sortiment

Välkommen till Batteripoolen AB!

Batteripoolen AB är en nordisk distributör av kvalitetsbatterier, solenergiprodukter och tillbehör.  Vi förser ert företag med allt från stationära och traktionära batterier till start- & förbrukningsbatterier.

Via denna sida levererar vi endast till registrerade företag, så är du privatperson så hänvisar vi dig istället till vår konsumentsida eller någon av våra återförsäljare.