Discover

Discover logotype
Discover är branschledande inom design, tillverkning och distribution av batterier till transport-, fordon- och energilagringsindustrin. Deras globala distributionscenter kan leverera produkter var än kunderna behöver dem.

Discover driver flera tillverkningsanläggningar som producerar batterier för en rad applikationer, inklusive förnybar energi, kommersiella, telekommunikationssystem, mobilitet och UPS /nödbelysning. Med över 70 års erfarenhet leder de arbetet för en renare framtid.

Discover har en lång historia av att arbeta för att utveckla en djup förståelse för sina kunders unika applikationer och krav. Deras teknikgrupp använder denna kunskap för att designa och tillverka specialbyggda batterier och för att möta deras behov. Discover har tillverkningsanläggningar i Korea, Kina och Taiwan där de bygger batterier som uppfyller och överträffar de olika marknadskrav som deras kunder kräver. Samtliga tillverkningsanläggningar är certifierade enligt ISO9001 / 14001 och OSHA 18001.

Discover Battery

Företagsfakta

  • Grundat 1949 i Lethbridge, Kanada
  • Branschledande
  • Tillverkningsanläggningar i flera länder
Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat

Batteripoolen sortiment

Välkommen till Batteripoolen AB!

Batteripoolen AB är en nordisk distributör av kvalitetsbatterier, solenergiprodukter och tillbehör.  Vi förser ert företag med allt från stationära och traktionära batterier till start- & förbrukningsbatterier.

Via denna sida levererar vi endast till registrerade företag, så är du privatperson så hänvisar vi dig istället till vår konsumentsida eller någon av våra återförsäljare.