Skeleton Technologies

Skeleton Technologies logotyp
Skeleton Technologies är ett europeiskt företag som specialiserar sig på avancerad superkondensatorteknologi. Grundat 2009 i Estland, har företaget blivit en betydande aktör inom området för energilagring och elektrisk krafthantering. De har blivit kända för sin expertis inom superkondensatorer och deras tillämpningar inom en mängd olika industrier.

Superkondensatorer är en typ av energilagringsenhet som skiljer sig från traditionella batterier. De erbjuder snabb laddning och urladdning av energi, hög effektivitet och lång livslängd. Skeleton Technologies har utvecklat en unik superkondensatorteknologi som gör det möjligt för dem att producera komponenter med extremt hög energitäthet, vilket är avgörande för många av deras tillämpningar.

Företagets produkter används inom olika områden, inklusive transportsektorn, kraftnät och industriella processer. Inom transportsektorn har Skeleton Technologies superkondensatorer blivit använda för att förbättra bränsleeffektiviteten och minska utsläpp i elektriska fordon, såsom elbussar och ellok. Deras produkter används också i kraftnät för att jämna ut spänningsfluktuationer och säkerställa en pålitlig elförsörjning.

Skeleton Technologies har etablerat sig som en ledande aktör inom superkondensatorteknologi och fortsätter att driva innovation inom området. Deras fokus på energieffektivitet och hållbarhet har gjort dem till en viktig spelare i övergången till renare och mer hållbar energianvändning. Med sitt engagemang för att förbättra energilagring och elektrisk krafthantering har Skeleton Technologies potentialen att påverka och förbättra en mängd olika branscher i framtiden.

 

Skeleton produktgrupp

Företagsfakta

  • Superkondensatorpionjär
  • Energiexperter sedan 2009
  • Högeffektiva lösningar
  • Transport och kraftnätsteknologi
  • Framtidens energilagring

Produktexempel

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post