"Genom högt ställda krav uppnås en effektivitet och kvalitet i arbetet."

Johan Lind, logistikchef

"Genom högt ställda krav uppnås en effektivitet och kvalitet i arbetet."

Johan Lind, logistikchef

Logistikcenter - snabba leveranser på dina villkor

Höganloft är namnet på vårt logistikcenter i Tranås. Det fungerar som en central logistikhub för oss på Batteripoolen men även för våra systerbolag OEM Automatic i Sverige, Norge och Danmark samt för OEM Motor och Telfa.

Vårt stora och centraliserade logistikcenter skapar en rad skalfördelar som är till nytta för såväl kunder och tillverkare som för oss. Framför allt är det mängden artiklar vi kan ha lagerförda och möjligheten att lösa komplexa leveranser från olika tillverkare. Även faktorer som kvalitet, leveranssäkerhet, miljöbelastning och möjligheten att möta specifika kundkrav möjliggörs genom att samla allt i en stor och central enhet.  

Logistik

Om vårt logistikcenter

Cirka 30 000 artiklar lagerhålls som standard och det passerar mellan 30 000 och 35 000 unika artiklar genom Höganloft varje år, fördelat på över 300 000 orderrader. Vi är närmare 70 anställda, varav hälften arbetar på lageravdelningen och hälften på förädlingsavdelningen.

Högt ställda krav

Genom högt ställda krav uppnås en effektivitet och kvalitet i arbetet. Det kommer kunden till godo genom att rätt produkt levereras på rätt tid i enlighet med kundens leveransönskemål. Batteripoolen har som mål att uppnå 97 % leveransprecision till våra kunder och tillsammans med våra tillverkare arbetar vi kontinuerligt med att öka effektiviteten och vår servicegrad. 

Logistik
Logistikcenter fakta
Personal med truck

Framtiden

Framtiden ser ljus ut och vårt stora logistikcenter möjliggör lagerhållning och leverans av såväl standardartiklar som kundunika lösningar. Vi jobbar med förbättringsarbete varje vecka, och tror på att vi alltid kan bli bättre. Det är roligt att vi får utrymme att ständigt utvecklas.

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat