Vi söker en passionerad säljare!

Vi på Batteripoolen är otroligt glada över att meddela att vi söker en passionerad och målinriktad säljare för vårt produktområde Fordon i Stockholm/Mälardalen-området. Om du brinner för försäljning och är redo att ta nästa steg i din karriär, kan detta vara din chans att ansluta dig till vårt fantastiska team.

Vill du bli en av oss? - Nu säker vi en passionerad säljare!

Vad du kommer att göra

I rollen som säljare inom Fordon kommer du att spela en nyckelroll i att bygga upp och utveckla vårt nätverk av återförsäljare. Du kommer att få möjligheten att arbeta med spännande varumärken och produkter inom en dynamisk bransch. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara Stockholm/Mälardalen, och du kan vara baserad antingen i vår hemstad Tranås eller i den pulserande huvudstaden Stockholm.

Vad vi letar efter

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du har några av följande egenskaper:

  • Erfarenhet: Vi uppskattar om du har några års erfarenhet inom försäljning. Detta kommer att hjälpa dig att snabbt sätta dig in i rollen och göra skillnad.
  • Engagemang och drivkraft: Att vara en del av vårt team innebär att du kommer att ha en stark vilja att utvecklas, både personligt och professionellt. Du är redo att ta dig an utmaningar och strävar alltid efter att överträffa förväntningar.
  • Strukturerad och ordningsam: Att kunna hantera flera projekt och uppgifter samtidigt är en viktig del av rollen. Vi ser att du har en förmåga att arbeta strukturerat och hålla ordning på detaljer.
  • Social kompetens: Att trivas i sociala sammanhang och att kunna bygga starka relationer är avgörande. Öppenhet och trivsel i dessa situationer är nyckeln till framgång.
  • Affärssinne och ödmjukhet: Vi värdesätter en stark känsla för affärer och förmågan att ta egna initiativ. Samtidigt ser vi ödmjukhet som en viktig egenskap för att kunna samarbeta framgångsrikt i vårt team.
  • Intressen: Eftersom våra produkter ofta har en teknisk aspekt och vi verkar inom fordonsbranschen, är det såklart till din fördel om du har ett intresse inom området för att kunna kommunicera vårt budskap på ett engagerande sätt till våra återförsäljare. Saknar du intresset men är en fena på att skapa värdefulla kontakter? Tveka inte att höra av dig - du kan vara exakt den vi söker! 

Vad vi kan erbjuda

Vi är inte bara ett företag – vi är som en familj. Vår positiva atmosfär och vårt dedikerade team på 19 personer skapar en arbetsmiljö där affärer och glädje går hand i hand. Vi tror på att stödja och utveckla våra medarbetare och ge dem utrymme att växa både personligt och inom företaget.

Är du den vi söker? Tveka inte att kontakta Philip Areland, skicka in din ansökan eller slå honom en signal. Vi ser fram emot att träffa dig och kanske snart välkomna dig till gänget!


Philip Areland 
075 - 242 42 67
[email protected]

Teknisk rådgivning
Philip ArelandPhilip Areland

Key Account Manager, fordon

+46 75 242 42 67 075-242 42 67

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat