Personalbild Philip Batteripoolen

Möt Philip: Vår nya säljledare för Fordon/Retail

Vi har glada nyheter att dela med er - Philip Areland tar sig an rollen som säljledare för vårt affärsområde Fordon/Retail. Philip är inte bara en nyckelperson i vårt team, han är också en fantastiskt talangfull individ som har växt inom vår koncern i hela 10 år. För oss är det med glädje vi ser en av våra egna ta ett steg framåt i sin karriär.

Företagsnytt

Philip har dedikerat 10 år av sitt arbetsliv till OEM-koncernen och de senaste 6 åren till oss på Batteripoolen. Hans passion och engagemang under denna tid har inte bara varit meningsfull för honom själv utan har också bidragit till vår framgång. Nu ser vi fram emot att se honom blomstra i sin nya roll som säljledare. I den här artikeln har vi passat på att ställa några frågor till honom för att ge er läsare en djupare inblick i Philip och hans resa. Läs vidare för att lära känna honom lite bättre!

Divider

Berätta lite om din bakgrund och hur du kom in i branschen?

- I grunden är jag faktiskt bilmekaniker. Jag har sedan barnsben haft ett stort fordonsintresse, så det kändes naturligt för mig att följa den här vägen. Jag skulle säga att den här branschen passar mig som handen i handsken!

Vad är det som driver dig att arbeta inom batteriförsäljning?

- Framför allt är det glädjen att skapa affärer och att se våra kunder nöjda som driver mig.  

Vilka är dina styrkor som du nu tar med dig in i din ledarroll?

- Min största styrka är min lyhördhet och ärlighet. Jag tror att det är avgörande för att bygga förtroendefulla relationer. Dessutom är jag extremt målinriktad och ger aldrig upp när jag tror på något. Jag tror att min envishet har varit en nyckelfaktor i min framgång. Men jag tror och hoppas att inte någon tycker att jag är för på, haha! 

Och sist men inte minst, vad är det roligaste med ditt jobb?

- Det som jag tycker är allra roligast med säljarbetet är möjligheten att skapa relationer. Jag är en social person och älskar att interagera med människor. Men när du kan kombinera att bygga relationer med att samtidigt skapa affärer, då blir det extra kul. I min nya roll som säljledare ser jag fram emot att coacha och vara delaktig i mina kollegors personliga utveckling och business.  

. . . Och där fick ni läsare ett smakprov på vem Philip är. Det är med stor glädje och ödmjukhet som vi välkomnar Philip som vår nya säljledare för Fordon/Retail. Nu ser vi fram emot att tillsammans fortsätta sträva efter framgång och nöjda kunder.

Philip säljledare Fordon/Retail
Divider
Teknisk rådgivning
Philip ArelandPhilip Areland

Key Account Manager, fordon

+46 75 242 42 67 075-242 42 67

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post