Yuasa

Yuasa logo
Yuasa Battery är en världsledande tillverkare av batterier för olika applikationer, inklusive motorcyklar, personbilar, lastbilar och industrianvändningar. Företaget grundades i Japan 1940 och har sedan dess byggt upp ett rykte för att producera högkvalitativa och pålitliga batterier.

Yuasa Battery är särskilt känt för sina motorcykelbatterier, som är utformade för att klara av hög belastning och extrema temperaturer. Dessa batterier används av många av de största motorcykeltillverkarna i världen och har ett gott rykte för sin kvalitet och prestanda.

Företagets produktutbud omfattar också batterier för personbilar, lastbilar och andra fordon, samt för industriella applikationer som backup-strömkällor och solenergisystem. Yuasa Battery fokuserar på att använda innovativ teknologi och utveckla miljövänliga lösningar för att minska sin miljöpåverkan.

Yuasa Battery är kända för att hålla en hög standard när det gäller kvalitet och prestanda. Företaget har tilldelats många utmärkelser för sin innovation och kundtjänst, och är idag en av de mest betrodda och respekterade batteritillverkarna i världen.

Gruppbild Yuasa

Företagsfakta

  • Yuasa Battery är en ledande tillverkare av motorcykelbatterier.
  • Företaget har över 50 års erfarenhet i branschen.
  • Yuasa batterier används även inom industri och fordon.
  • Fokus på kvalitet och pålitlighet.
  • Innovativa teknologier och miljövänliga lösningar.
Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post