Yuasa och Batteripoolen firar 25 år

25-årsjubileum tillsammans med GS Yuasa

Vi på Batteripoolen inleder det nya året med att hylla ett fjärdedels sekel av framgångsrikt samarbete tillsammans med vår leverantör GS Yuasa. I hela 25 år har vi arbetat tillsammans för att leverera batterier av högsta kvalitet till den nordiska marknaden.

Sedan starten av vår resa har vi haft privilegiet att arbeta tätt tillsammans med en av våra äldsta och mest pålitliga partner - GS Yuasa. Tillsammans har vi inte bara levererat batterier av högsta kvalitet till den svenska marknaden, utan också skapat ett starkt band som blomstrat genom åren. Firandet av vårt 25-årjubileum är en exceptionell milstolpe för oss på Batteripoolen. Under året kommer vi, tillsammans med GS Yuasa, skapa flera aktiviteter för att fira vårt framgångsrika samarbete, därför säger vi - håll utkik 2024! 

Företagsnytt
GS Yuasa logotyp

Vill du veta med om GS Yuasa? 

Nu när vi firar 25 år av partnerskap med GS Yuasa, är det inte enbart ett kvartssekel av affärsrelationer vi vill hylla, utan även vår imponerande resa genom batteriteknologins historia. Vårt gemensamma engagemang för innovation och vår strävan att flytta gränserna, har bidragit till att forma energilagringssektorns framtid. 

Här kan du läsa mer om GS Yuasas historia: Historien om GS Yuasa - vår äldsta leverantör.

Vi på Batteripoolen ser fram emot att hålla i gång vår framgångsrika resa och tillsammans skriva nya kapitel i batteriernas värld. Tack GS Yuasa, för att ni fortsätter vara med oss på denna spännande resa! 

Divider
Teknisk rådgivning
Martin IgnellMartin Ignell

Produktansvarig

Fordonsbatterier, maskinbatterier, batteriladdare

+46 75 242 41 36 075-242 41 36

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat