Elfack, monter B07:48

Elfack 2023 - ses vi där?

Följ med oss på en resa till Elfack - den mest framträdande mässan för el och energi i Norden! Vi på Batteripoolen är laddade och glada över att delta på detta evenemang där vi kommer presentera våra toppmoderna produkter för strömförsörjning och energilagring. Läs vidare för att upptäcka mer om Elfack och hur du kan delta i den!

Företagsnytt

Öppettider 

Tisdag, 09 maj, 09:00 - 17:00 
Onsdag, 10 maj, 09:00 - 17:00 
Torsdag, 11 maj, 09:00 - 17:00
Fredag, 12 maj, 09:00 - 15:00 

Upptäck Elfack - Nordens ledande mässa för el och energi 

Elfack är en plats för utbyte av idéer, nätverkande och för att ta del av de senaste innovationerna inom elektrifiering och digitalisering. Denna mässa är till för att främja en hållbar och effektiv energianvändning, där aktörerna inom fastigheter, städer, transporter och industri kommer samman för att ta fram lösningar för att möta dagens samhällsutmaningar. 

Med över 400 utställare och över 20 000 besökare är Elfack den ultimata platsen för alla som är intresserade av den senaste tekniken och innovationerna inom el- och belysningsbranschen. På mässan finns det möjlighet att lära sig om nya lösningar, inspireras av kunskapsinnehållet och möta experter från olika sektorer. 

Så, varför inte ta chansen att besöka Elfack i Göteborg? 

På mässan får ni träffa oss, en grupp passionerade människor som brinner för teknik och innovation. Vi tror att vår kunskap och erfarenhet kan hjälpa er att få ut det mesta av era projekt. Fokus riktas åt våra högkvalitativa produkter för strömförsörjning och energilagring. Så kom och träffa oss för att prata med våra produktexperter, engagerade säljare och ledande samarbetspartners från Yuasa, Adelsystem, Studer och Anodox. 

Vi ser verkligen fram emot att träffa er på mässan!

Läs mer om produkterna på mässan 

Här kan du läsa om ett urval av vilka produkter vi kommer att lyfta fram på Elfack. Trevlig läsning! 

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat