Sportfiskemässan Nordmax

Träffa Nordmax på Sportfiskemässan 2024

Hej alla sportfiskeentusiaster! Den 15 - 17 mars är det dags för Sportfiskemässan i Elmia, Jönköping. Nytt för i år är att vårt varumärke Nordmax medverkar som utställare. Därför vill vi nu tipsa dig att ta chansen och utforska Nordmax litiumbatterier på plats. Varmt välkommen till monter C:556!

Företagsnytt

Snart är det dags för årets höjdpunkt - Sportfiskemässan!

Vårt varumärke Nordmax arrangerar en oförglömlig monter och mötesplats på årets mässa i Elmia. Varmt välkommen att besöka Nordmax monter för att lära dig mer om ett sortiment med högpresterande litiumbatterilösningar. Gör dig redo för häpnadsväckande tekniska demonstrationer, exklusiva erbjudanden och möjligheten att träffa vårt team av experter! 

Psst... Du kan även ta chansen att tävla om riktigt fina priser! 

Datum: 15 - 16 mars 
Plats: Elmia, Jönköping 
Monter: C:556

Öppettider
Fredag 15/3: 09:00 - 18:00
Lördag 16/3: 09:00 - 18:00
Söndag 17/3: 10:00 - 16:00

Vad är Sportfiskemässan?
Sportfiskemässan är den perfekta starten på fiskesäsongen i Sverige. En mötesplats för människor som har det gemensamma intresset för Sportfiske, en fritidsaktivitet som faktiskt är en av de absolut populäraste bland oss svenskar. Förutom att skapa en inspirerande mötesplats är mässans mål att höja intressent för sportfiske och främja fiskevård.

Teknisk rådgivning
Philip ArelandPhilip Areland

Key Account Manager, fordon

+46 75 242 42 67 075-242 42 67

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat

Batteripoolen sortiment

Välkommen till Batteripoolen AB!

Batteripoolen AB är en nordisk distributör av kvalitetsbatterier, solenergiprodukter och tillbehör.  Vi förser ert företag med allt från stationära och traktionära batterier till start- & förbrukningsbatterier.

Via denna sida levererar vi endast till registrerade företag, så är du privatperson så hänvisar vi dig istället till vår konsumentsida eller någon av våra återförsäljare.