Hållbart bränsle till våra båttransporter!

Hållbart bränsle på alla våra båttransporter via GEODIS!

Vi på Batteripoolen har gått samman med GEODIS transportbolag för att göra våra båttransporter mer hållbara. Genom att använda biobaserade hållbara bränslen gjorda av avfallsmaterial strävar vi efter att minska vårt koldioxidavtryck.

Vi på Batteripoolen är fast beslutna att minska vårt koldioxidavtryck. Vi vet att transporter av varor över havet kan ha en betydande inverkan på planeten, därför vill vi göra det vi kan för att bidra till att våra transporter blir mer hållbara.  

Nu har vi därför börjat använda biobaserade hållbara bränslen, gjorda av avfallsmaterial, för alla våra båttransporter via GEODIS. Dessa bränslen är mycket bättre för miljön jämfört med traditionella fossila bränslen som släpper ut växthusgaser och är skadliga för planeten. 

Vi har samarbetat med Geodis Sustainable Marine Fuel Insetting Program, som hjälper oss att ersätta fossila bränslen med dessa hållbara bränslen. Genom att göra det minskar vi inte bara våra koldioxidutsläpp utan reducerar också helt svavelutsläpp. När vi använder fossila bränslen tillför vi ytterligare kol i kolkretsloppet, vilket skadar miljön. Med hållbara bränslen undviks detta. Genom att förbränna hållbara bränslen släpper vi ut CO2 som redan är en del av det naturliga kolkretsloppet, vilket resulterar i en nettonoll-effekt. 

Vi är stolta över att få vara en del av GEODIS viktiga arbete eftersom det är ett steg mot en mer hållbar framtid inom sjöfartsnäringen och uppmuntrar produktion av hållbara bränslen.  

Vi på Batteripoolen tar vårt ansvar gentemot miljön på allvar, och vi vill se till att vi gör allt vi kan för att skapa en bättre värld för framtida generationer. Genom samarbetet med GEODIS minskar vi vårt koldioxidavtryck och främjar en hållbar framtid inom sjöfartsindustrin.

Företagsnytt
Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Öppna chat

Batteripoolen sortiment

Välkommen till Batteripoolen AB!

Batteripoolen AB är en nordisk distributör av kvalitetsbatterier, solenergiprodukter och tillbehör.  Vi förser ert företag med allt från stationära och traktionära batterier till start- & förbrukningsbatterier.

Via denna sida levererar vi endast till registrerade företag, så är du privatperson så hänvisar vi dig istället till vår konsumentsida eller någon av våra återförsäljare.