Batteripoolen med Mustaschkampen 2023

Vi är med i Mustaschkampen 2023

Vi på Batteripoolen är stolta deltagare av Mustaschkampen 2023. Hjälp oss stödja och bidra till kampen mot prostatacancer under denna blåa månad.

Kunskap Företagsnytt

För oss på Batteripoolen är det en självklarhet att engagera oss som partners i Mustaschkampen 2023. Det ligger helt i linje med vår övergripande målsättning att vara en del av samhällsförändringen och göra en positiv inverkan. Prostatacancer är en av de vanligaste formerna av cancer hos män och Mustaschkampen är en organisation som ägnar sig åt att sprida medvetenhet om denna sjukdom. Genom att delta i Mustaschkampen vill vi inte bara stödja forskning och vård, utan också uppmuntra att ta hand om sin hälsa och genomgå regelbundna kontroller. Vi är övertygade om att medvetenhet och tidig upptäckt är avgörande i denna kamp. Och vi vill göra det vi kan för att stödja detta viktiga arbete!

Vill du veta mer om Mustaschkampen? 

Vi guidar dig till deras hemsida via länken nedan. 

HUR KAN JAG DELTA?

 Vår målsättning är att uppmuntra dig till att delta och stödja Mustaschkampens viktiga arbete. Det finns flera sätt som du kan engagera dig på. 

Divider

heart and hand icon

Swisha en gåva

En av de mest effektiva sätten att bidra är genom att swisha en gåva till Mustaschkampen. Varje krona som samlas in går direkt till att stödja deras arbete och bidra till att rädda liv. Vi uppmuntrar alla våra kunder och partners att delta genom att swisha ett valfritt belopp och hjälpa till att sprida budskapet.

Swisha till: 900 10 17

Divider

battery icon black

Köp månadens blåa produkt 

För att ytterligare stödja Mustaschkampen kan du köpa månadens utvalda produkt - GS Yuasa Batteriladdare. För varje såld batteriladdare skänker både vi på Batteripoolen och vår leverantör GS Yuasa 10 kronor vardera till Mustaschkampen. Denna produkt är inte bara praktisk utan också ett konkret sätt att bidra till kampen mot prostatacancer tillsammans med oss. 

Divider

Marknadsför månadens blåa produkt i din butik

Vill du ha hjälp med att marknadsföra månadens blåa produkt i din butik?
Inga problem - vi hjälper dig!
Kontakta din närmsta säljare så hjälper hon eller han dig med både tryckt och digitalt material.

Divider

Tack till dig som deltar!

Stort tack till alla er som väljer att delta och stötta Mustaschkampen tillsammans med oss!
Ingen kan göra allt - men alla kan göra något. Tillsammans kan vi stödja kampen mot prostatacancer och göra skillnad i människors liv. Låt oss fortsätta sprida medvetenhet, uppmuntra tidig upptäckt och bidra till en friskare framtid. 

Teknisk rådgivning
Philip ArelandPhilip Areland

Key Account Manager, fordon

+46 75 242 42 67 075-242 42 67

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport & order

Ställ en fråga eller lägg en order - vår kundsupport hjälper dig!

phone 075-242 43 00

Skicka e-post Skicka e-post